Activiteiten

Locals4Locals is een initiatief van de Stichting Kledingbank Gemert-Bakel eo ende  Stichting Leergeld Gemert-Bakel eo. Het is een verzameling van sociale activiteiten met en door vrijwilligers, die samen een gemeenschapscentrum maken. In dit centrum, wat het adres Molenrand 9 in Gemert gaat krijgen, vinden allerlei activiteiten plaats.

In het voorjaar van 2020 gaat de kledingbank bank verhuizen naar dit nieuwe pand. Daarnaast zamelt Locals4Locals spullen in die te koop worden aangeboden in de (digitale) kringloopwinkel van  Locals4Locals.  Het centrum heeft onder andere een verkooppunt voor de ingezamelde “vintage” kleding en schoenen. Er worden naast fietsen ook apparaten gerepareerd en verkocht.

In de koffiecorner kan iedereen terecht voor de sfeer, internet, ontmoetingen en vergaderingen. Bij Locals4Locals zorgen wij dat je advies en ondersteuning kan krijgen bij bijvoorbeeld belastingen of het contact met de gemeente, maar ook gaan we lokale startende ondernemers helpen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Locals4Locals voor jou of wil je je steentje bijdragen? Binnenkort komt er meer op onze Facebookpagina.